RØDUNGSTØLEN

19.-22. november 2021 

 “If my heart could do my thinking, and my head begin to feel,

I would look upon the world anew, and know what’s truly real.”— Van Morrison

"Fra Hodet til Hjertet"

«Fra hodet til hjertet»  er en retreat der vi aktiverer energisenteret for dyp harmoni. De fleste av oss er fanget i tanker og gjøremål, og ved å leve i hodet har vi distansert oss fra den iboende kjælighetskraften. I det vi står i brytningen mellom høst og vinter, og naturen rundt oss faller mer og mer til ro, inn mot stillhet, gir det oss en unik mulighet til å komme i kontakt me oss selv og åpne opp og dvele i hjertet. Vi vil bruke kraftfulle teknikker innenfor yoga og meditasjon for å skape stillhet i kropp, tanker og følelser, og koble oss på hjertet. Vi er opptatt av å komme i kontakt med de allerede iboende kvailtetene i oss, og våre retreater passer derfor alle uansett kropp, alder eller tidligere erfaring. Du er varmt velkommen til å utforske dette med oss.

HVOR?

Rødungstølen ligger i Ål kommune i Hallingdal, lett tilgjengelig midt mellom Oslo og Bergen. Retreaten er lagt til Vats Fjellkyrkje (1040 moh), som er en fjellhytte med overnattingsplass, varme lokaler og moderne fasiliteter. Arrangementet er religionsnøytralt. Beliggenheten er spektakulær med panoramautsikt mot vakre Hallingskarvet. Rødungstølen er en del av det ville og mektige Bergsjøområdet, der du finner et nett av turstier/løyper i lett kuppert terreng, eller du kan gå på beina langs fjellveiene. For informasjon om kollektivtransport, se påmeldingsskjema.

Hvorfor koble oss på hjertet?

Vi lever i en tid preget av ekstrem usikkerhet og uro. Dersom vi lever fra hodet vil vi oppleve livet som stressende og kaotisk. Det kan være vanskelig å finne mening, og følelser som forvirring, tomhet, depresjon, stagnasjon og frykt vil prege oss. Ved å transformere oppmerksomheten vår fra hodet til hjertet, vil vi få et tilholdssted i oss selv der alt blir tydeligere. Vi vil kunne oppleve selv-kjærlighet, healing, aksept, dyp harmoni og føle oss levende igjen. Dette er en ressurs vi alle har. Vi må bare finne veien tilbake.  

Trygge rammer

Vi tar smittevernreglene under korona-pandemien på alvor.  På grunn av usikkerheten som råder vil avbestillingsvillkårene være ekstra gode. For mer utfyllende informasjon om tilrettelegging og tiltak se påmeldingsskjema.

For deg som

– ønsker å leve mer fra hjertet enn fra hodet.

-ønsker mer erfaring og veiledning i å stilne sinnet.

– lengter etter ro og fred.

-trenger å ta vare på og styrke egen energi og selvkjærlighet

-ønsker å føle mer harmoni, flyt og tilstedeværelse i livet

-ønsker å prioritere og nære deg selv til alles beste.

-ønsker et lyspunkt i mørktida.

 

 

 

 

DU FÅR

– 15  timer undervisning

– delta i en liten gruppe 

– erfarne og kunnskapsrike instruktører 

-et nærende felleskap 

-nyte nydelige natur

-måltider (se programmet)

-3 ukers oppfølging i etterkant

 

INSPIRASJON VIDERE

På retreat vil du erfare å komme i dypere kontakt med din egen indre, sanne natur og virkelighet. Herfra kan alt erfares, heales og endres. Mange føler seg inspirert til å fortsette det gode arbeidet etter at de kommer hjem, og for deg som ønsker det inviterer vi deg til en 21-dagers meditasjonsutfordring i etterkant. Det å leve mer fra hjertet enn hode gir oss mennesker store helsegevinster og økt livskvailtet . 

 

Om oss

Natur-retreat eies av Stine Jeanette Gåsland og Tone Haga Bühler, og vi arrangerer yoga- og meditasjonsretreater  i vakre naturomgivelser. Tilstedeværelse, økt bevissthet og selvkjærlighet er verdier vi ønsker å løfte. Vi ønsker at Natur-retreat skal oppleves som inspirerende, utviklende og noe du har nytte av i din fysiske hverdag!

Les mer om oss her.

Pris og bestilling

Pris: kr 4600,-

For eventuelle rabatter og tillegg, se påmeldingsskjema.

Program og praktisk info

Program – med forbehold om endringer:

Fredag

18.00 – 19.00 Ankomst og innkvartering

19.00 Kveldssamling

22.30 Ro

 

 

 

 

 

Lørdag/søndag

8.00 – 9.30 Morgenyoga

 9.30 Frokost

11.00 – 12.30 Yoga og meditasjon

12.30 -15.30 Tur (for de som ønsker) og lunsj (niste)

15.30 – 17.00 Ettermiddagsyoga

18.00 Middag

19.00 Kveldssamling

Mandag

7.30 – 9.00 Morgenyoga

9.00 Frokost

10.00 -11.30 Avslutning

 

Det kroppen lengter etter kommer ikke med streven!
De svarene du søker kommer ikke med det travle sinnet!
Din indre stemme høres ikke om fokuset går utover!
Å åpne opp for stillhet i livet kan skape dype og varige forandringer i deg!

Sted: Rødungstølen i Hallingdal

Tid: fredag 19. november- mandag 22. november 2021

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med oss.

Tone tlf 41108426 eller e-post tone@naturretreat.no