Tone og Stine vil vise deg veier til å få det livet du ønsker deg! Tilstedeværelse, økt bevissthet og selvkjærlighet er verdier vi ønsker å løfte, og det er alltid en del av vårt retreatarbeid. Vi ønsker at Natur-retreat skal oppleves som inspirerende, utviklende og noe du har nytte av i din fysiske hverdag!

Vi ønsker deg varmt velkommen til våre retreater!

Om oss

Tone og Stine traff hverandre på yogamatta. Et vennskap utviklet seg. Vi hadde begge vært igjennom hver vår helseutfordring, og brukte yogaen til å finne tilbake til oss selv og våre styrker. Dette ville vi lære mer om, så i 2014 var vi utdannet kundaliniyoga lærere ved det første kullet til Northern Light Yoga. Tone flyttet fra Ringerike for å overta odelsgården i Leveld, og ideen om retreat tok form. I 2015 var vi i gang med å arrangere vår første sommer-retreat. Nå har det utviklet seg til et tilbud med en retreat for hver årstid.

Vi elsker å tilbringe tid i naturen, og ønsker å tilby gode naturopplevelser i forbindelse med våre retreater. I naturen kan vi lande i oss selv og fylle oss opp med nærvær ved at sansene våre våkner til liv og forsterkes. Hvorfor retreater? Jo, med flere dager i tilbaketrekning (= retreat), gir du deg selv en større mulighet til å gå dypere inn i opplevelsene som også får tid til å integrere seg i deg.

Tone Haga Bühler

Tone (1974) har en kreativ sjel med lang fartstid i undervisningsyrket som kunst og håndverkslærer fra 1998 til 2016.

Hun driver nå i tillegg til yoga med utleievirksomhet, og er opptatt av å skape møteplasser for læring, inspirasjon og utveksling av erfaringer. Hvordan skape mer vitalitet og glede i livet er en av hennes hjertesaker.

– Kundalini yoga teacher training, (Northern Light)

– Mayan dreamspell facilitator training, (When the stars aligned)

– Reiki training, (Usui reiki Ryaho)

Stine Jeanette Gåsland

Stine (1976) har allsidig kunnskap og erfaring i arbeid med mennesker blant annet med sin bakgrunn som sosionom. Hun har jobbet med grupper og formidling i over 12 år, og har de siste fem årene undervist i yoga og meditasjon. Stine er opptatt av reisen vår innover til vårt sanne jeg, og hvordan leve livet autentisk med et åpent hjerte.

 

– Kundalini yoga teacher training, (Northern Light)

– Mindfulness instruktør (Mindfulness Based Stress Reduction), (LevNU )

– Yin Yoga instruktør, (Yin Yang Yoga Akademiet)

Kontakt oss

Vi svarer fortløpende på e-post. Ikke nøl med å ta kontakt!

Stine Jeanette Gåsland  – stine@naturretreat.no

Tone Haga Bühler – tone@naturretreat.no