Vår-retreat 2020

Ringerike 30.april - 3.mai

Vår-retreat 2020

RINGERIKE 30.APRIL - 3.MAI

 

YOGARETREAT FOR FORNYELSE OG FRIHET

En grundig indre vårrengjøring åpner oss opp for forandring, kraft og fornyelse. I vårens kraftfulle energier inviterer vi deg med på en dyp prosess for å frigjøre deg fra gamle mønstre og blokkeringer i livet ditt, slik at du kan føle deg fri og komme nærmere det livet du drømmer om. Sett av tid til deg selv og bli med i disse kraftfulle energiene, erfar og få verktøyene til å ta kontroll over eget liv!.

Denne retreaten passer for deg som:

– Ønsker å bli fri fra tankekjør og emosjonelt kaos

– Ønsker å slippe kontrollen og flyte mer med i livet

– Ønsker å rydde i handlingsmønster som ikke tjener deg

– Ønsker  å bli kjent med deg selv

– Ønsker vitalitet og klarhet i livet

For å gi plass til det nye må vi gi slipp på det gamle. Detox vil derfor være en sentral del av retreaten med diett, yoga, pust og meditasjon. I yogisk vitenskap så fordøyer vi mat, tanker, følelser og alle former for energi. Ofte forholder vi oss ikke til det indre livet av ufordøyde tanker og følelser. I stedet for flyt, surner energien i kroppen og skaper blokkeringer og ubalanser i kropp, sinn og emosjoner. Det å rense oss for overflødig, uhensiktsmessig og blokkert energi er en kontinuerlig prosess, men ved å gå en retreatprosess vil du kunne oppnå stor renselse og endring i ditt liv! Dyp renselse gjør oss fleksible og tilpasningsdyktige, og gir oss kraft til å sette drømmene våre ut i livet! 

Stine og Tone er begge kurset i programmet «Superhealth». «Superhealth» er et system som bruker yogisk terapeutisk teknologi fra kundalini yoga, til å bryte ned vanedannende oppførsel og åpne opp for et liv med flyt og fleksibilitet.

HVOR

Retreaten vil finne sted på Solborg Camphill i Ringerike. Solborg ligger vakkert til, høyt i terrenget, og med nydelig utsikt over Ringerikes åser. Ringerike har en spesiell plass i våre hjerter, og det var akkurat her i Åsbygda vi møttes på yogamatta for første gang. Vi kan ikke tenke oss noe vakrere sted enn Ringerike på våren med blåveis, hvitveis og fuglekvitter.

OVERNATTING

På Solborg tilbyr vi 12 sengeplasser. Om du ønsker overnatting her anbefaler vi at du er tidlig ute med påmelding. Vi har tilsammen seks rom med to senger i hvert rom. Solborg ligger sentralt til på Østlandet kun en drøy time fra Oslo, ca 50 min fra Oslo lufthavn eller ca 10-15 min fra Hønefoss. Bor du i kjøreavstand kan du overnatte hjemme. Et annet alternativ er overnatting ved Klækken hotell som ligger en kort kjøretur unna.  

PROGRAM

Torsdag:

19.00 Kveldssamling

Fredag og lørdag:

 7.30 – 9.00 Morgenyoga

 9.00 Frokost

10.30 – 12.30 Yoga og meditasjon

12.30 Lunsj

15.00 – 17.00 Ettermiddagsyoga

18.00 Middag

19.00 Kveldssamling

Søndag

7.30 – 9.00 Morgenyoga

9.00 Frokost

10.00 -11.30 Avslutning

PRIS

Pris med overnatting 4600,-

Pris uten overnatting 3500,-

Her kan du lese mer om Superhealth

Stine tlf: 40070715 eller e-post stine@naturretreat.no

Tone tlf: 41108426 eller e-post – tone@naturretreat.no