Vinter-retreat 2022

dato og sted kommer

-Her kan du lese og se bilder fra tidligere vinterretreat: Vi inviterer deg til YOGA-RETREAT (tilbaketrekning) i vakkert vinterkledd fjellandskap, nærmere bestemt Rødungstølen i Hallingdal.

 

Denne retreaten er en vakker mulighet til påfyll for kropp, sinn og sjel. Vi vil sørge for deilig yoga, god og næringsrik mat, en avslappet atmosfære, meditasjoner, chanting og inkluderende felleskap. Og, ikke glem skiløypene rett utenfor døra i herlig åpent fjellandskap!

Vinteren er rommet mellom slutten og begynnelsen. Under snø og frost er det frø og små spirer som starter forbredelsen for den kommende våren. Energiene i naturen påvirker også oss. Vinteren er en nydelig tid for tilbaketrekning, hvile og påfyll av det som nærer deg. Og samtidig vekke deg til liv i ditt indre . Hva ønsker du skal spire når våren kommer? Dette er et ikke-religiøst arrangement som er grunnet i yogisk filosofi. Gjennom yoga, meditasjon og mindfulness utforsker vi kraftfulle verktøy som hjelper oss å finne ro, balanse og kjernen i oss selv.

Organisering

Retreaten har vi lagt til Vats Fjellkyrkje (1040 moh), som er en fjellhytte med overnattingsplass, varme lokaler og moderne fasiliteter. Beliggenheten er spektakulær med panoramautsikt mot vakre Hallingskarvet. Rødungstølen er en del av det ville og mektige Bergsjøområdet, der du finner et nett av oppkjørte skiløyper i lett kuppert terreng, eller du kan gå på beina langs fjellveiene.

Dagene vil være organisert med to undervisningsøkter, morgen og ettermiddag, og en avsluttende kveldsmeditasjon. Det vil bli holdt timer i yinyoga, kundaliniyoga og mindfulness (passer for alle).

Midt på dagen blir det satt av god tid til å tilbringe ute i naturen. Overnatting skjer i hovedsak i 3-4-sengssrom eller på hems. For deg som har behov for enerom har vi en avtale med Rødungstølen hotell som er nærmeste nabo og Vats Fjellstue som ligger en kort kjøretur unna.

Det vil bli servert smakfull og sunn, vegetarisk frokost og middag. Hver enkelt ordner egen lunsj/niste.

Rødungstølen ligger i Ål kommune, midt mellom Oslo og Bergen, lett tilgjengelig med bil eller tog (Ål stasjon).

Priser vil bli lagt ut når påmelding åpner.

Her kan du melde deg på!

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt.

Stine tlf: 40070715 eller e-post stine@naturretreat.no

Tone tlf:  eller e-post tone@naturretreat.no