Fjellyoga 4.-9. juli

Vitalitet og Livskraft

Fjellyoga 2020- Vitalitet og livskraft

 

Yogaretreaten er en vakker og autentisk opplevelse tett på naturen. Tema for Fjellyoga 2020 er vitalitet og livskraft. Vitalitet og livskraft er er en medfødt gave, og det som gjør at vi ikke bare lever men føler oss levende. Å forstå og erfare hvordan vi kan revitalisere oss selv er som å få nøkkelen til god helse, ro og velvære i kropp, sinn og sjel.

Passer for deg som:

  • ønsker å føle økt vitalitet og livskraft
  • er av ung eller eldre årgang
  • føler deg fleksibel eller stiv og støl
  • har utforsket yoga- og meditasjon i lengre tid
  • er ny og nysgjerrig på yoga og meditasjon
  • ønsker en aktiv og sunn sommerferie som gir ro i sjelen, påfyll av energi og samhørighet.

Organisering

Vi er et team dyktige og erfarne instruktører med verktøy fra hatha yoga, kundalini yoga, yin yoga og mindfulness. I undervisningen vil vi vektlegge tilpasning, og noen av klassene vil foregå parallelt for å gi deg valgmulighet. Målet med undervisningen er at du skal kunne senke skuldrene, nullstille deg og fylle på, slik at du kan vende hjem uthvilt og forfrisket.

Dagsprogram

Morgenyoga 07.15 – 08.30

Frokost: 09.00

Avreise tur 10.30

Ettermiddagsyoga: 16.15 – 17.45

Middag 18.00

Kveldssamling: 19.30

Ro: 22.00

Hvor?

Yoga retreaten vil finne sted på Øylistølen, en idyllisk, bortgjemt perle i Hallingdal. Her får du et idèelt utgangspunkt for å finne roen og leve det enkle liv i nærhet til naturen. Stølen ligger 850 m.o.h. ved fjellområdet Skarvheimen i grenda Leveld. Bygda har gjort seg bemerket for sitt spesielle kulturlandskap, der gårdene ligger som perler på en snor. Leveld er også et populært oppholdssted blant kunstnere og her finner man Leveld kunstnertun som har egne utendørsutstillinger hver sommer.

Flere bilder kan du se her.

Turer

Turområdet Skarvheimen er preget av de vakre fjellryggene Hallingskarvet og Reineskarvet. Fjellet med sin mektige natur og reine luft, er en vitaminbombe for både kropp og sjel og er på den måten med å støtte effekten av de indre prosessene vi skal dykke inn i. Det vil bli tilrettelagt for fellesturer for de som ønsker det. Eller om det er mer riktig for deg har du også mulighet til å ta det helt med ro og slappe av mens andre er på tur.

Overnatting

Overnatting i koselige, komfortable hytter, med enkel standard. Å leve «off grid» for en liten stund betyr at ting ikke trenger å gå så fort og vi kan senke skuldrene og nyte øyeblikket. Du kommer til ferdig oppredd seng og kan nyte luksusen av å sove i hvite laken.

Ønsker du å sove i telt, eller kanskje du bor i nærheten og ønsker å sove hjemme er dette mulig.

Vegetarmat

Det vil bli servert sunn, vegetarisk frokost og middag, der yogisk filosofi ligger til grunn. Det blir anledning til å være med å forberede mat for de som ønsker det. Måltidene er et samlingspunkt der fellesskap og hygge står i fokus. Til lunsj ordner hver enkelt seg egen niste.

F.v.: Tone (kundaliniyogalærer og administrator), Patricia (hathayogalærer),  Stine (mindfulnessinstruktør og kundaliniyogalærer).

Du møter

Vi utfyller hverandre og har en felles intensjon om å gi deg en best mulig sommer-opplevelse. Patricia med sitt rolige og behagelige vesen og myke stemme, innbyr i sine yogatimer til å slippe alt som heter stress. Hun føler seg veldig hjemme i den norske fjellheimen, men kommer fra storbyen Budapest. Tone sprer glede med sin herlige yoga, gode mat og lune humor. Hun er oppvokst i Leveld og vet å verdsette denne unike plassen og området hun kjenner så godt, og ønsker å kunne dele det med dere.  Stine er et sprudlende og reflektert menneske, med mye livserfaring. Hun er opptatt av å utforske og styrke vårt indre, og er en entusiastisk samtalepartner om emnet.

Praktisk info

Ankomst 4. juli ca kl 16.30. Avreise 9. juli ca kl 11

Lett tilgjengelig med tog eller bil til Ål i Hallingdal.

Pris: 5900,- 

For tillegg og eventuelle rabatter, se påmeldingsskjema.

Om fjellyoga

Fjellyoga ble arrangert for første gang i 2015, som en litt vill og entusiastisk ide. Dette var den gryende begynnelse på det som i dag er Naturretreat.no. Det har gjort noe med oss å se hvilken forvandling fem dager i retreat, tett på naturen, gjør med så mange. Ny selvinnsikt, skudrene som senker seg, pusten som blir dypere og smilet som blir bredere. Dette er grunnen til at det å holde retreat har blitt vårt hjerteprosjekt.